10 september 2023
17:30

Lidköpings AIK P09

Referat: SK Höjden P17 - Lidköpings AIK P09

En match där vi i början av första halvlek spelar helt okej och stundtals får igång kollektivet till att jobba mot våra gemensamma mål och plan för dagens match. Vi ser stundtals att vi är ringrostiga och en hel del pass som inte hittar fram eller dit det är tänkt. Vi tar även ledningen med 1-0, vilket står sig till halvlek. Dock hade vi några mer chanser på avslut och med lite skärpa så kanske vi kan få något bättre utdelning i första halvlek. Vi märker även att många är lite påverkade av tidigare förkylningar och orken saknas.

I andra halvlek tar LAIK över mer och mer och vi orkar inte alls bygga upp något spel från grunden och det blir stressigt och vi tappar fokus samtidigt som målen slinker in för LAIK. Vi tar även i mitt tycke två lite onödiga utvisningar vilket gör att vi tappar matchen och LAIK punkterar matchen med några snabba mål.

Premiär matchen avklarad och jag tror vi alla känner att mer går att få ut av detta laget och vi får träna på nu i September och hitta tillbaka lite utav de momenten vi är duktiga på.